“Banjalučki piknik” u subotu na izletištu Trešnjik

767

Prvi „Banjalučki piknik” održaće se u subotu 16. septembra  na izletištu Trešnjik, a cilj ovog događaja je oživljavanje najljepšeg izletišta grada i promovisanje ljepote grada Banjaluke.

Ovom prilikom želimo da promovišemo i zdrav način života, sportsko rekreativno druženje, porodične vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanju prirodi, te čuvanju iste.

1.”Banjalučki piknik” je inicijativa pokrenuta od strane kompanije Krajina Klas d.o.o., koja sa svojim brendom “Manja” zajedno sa Inicijativom građana Rekreativna Zona Banja Luka želi da pokrene događaj koji će postati tradicionalan i održavati se svake godine.

Takođe, radi unapređenju sadržaja i poboljšanja dostupnosti javnog prostora za osobe s invaliditetom, zajedno s Rekreativna Zona Banja Luka i Istraživački centar za prostor radimo na pokretanju inicijative “Pristupačnost za sve”, koja će službeno učiniti područje Banj Brda dostupnim osobama s invaliditetom.


Srećni smo što su kompanije Zlatiborac, domači trgovački lanac Tropic, Dukat, Vitinka i Milkos prepoznale značaj ovog događaja i zajedno sa nama odlučili da budu dio 1. “Banjalučkog piknika”.

Piknik je otvoren za sve starosne grupe, ulaz se NE naplaćuje, igre su prilagođene i za naše najmlađe goste. Sve ljubitelje sportskog i timskog duha, čekaju reketi, lopte i društvene igre.
Za one malo starije spremili smo Piknik frizbije, a svi su dobrodošli da ponesu svoje lopte, opremu za badminton itd.

Kako su nezaobilazan dio piknika i fini zalogaji, svi posjetitelji piknika moći će uživati u sendvičima sa vrhunskim pecivom iz pekare Manja, Zlatiborac mesnim proizvodima i Presedent sirevima, kao i uživati u Dukat fit jogurtima, osvježiti se Vivia sokovima i Ella vodom, uz svježe voće za koje je zadužen domaći trgovački lanac Tropic.


Za one koji se nedeljom vole u hladu opustiti uz lagano štivo, na raspolaganju je i mala biblioteka na otvorenom, sa zanimljivom beletristikom, a naši dragi prijatelji iz Fashion.Beauty.Love i Časopis Talas opremiće kutak za čitanje sa svojim izdanjima časopisa, za savršenu oazu stvorenu za opuštanje za starije generacije – tinejdžere, odrasle, mame i tate, bake i djedove!


O muzičkoj atmoseri 1. “Banjalučkog piknika” pobrinuće se DJ Freak, koji će svojim izborom muzike osvježiti jesenje sate.


1. “Banjalučki piknik” održaće se od 12:00 h do 16:00 h na izletištu Trešnjik.

Ima li boljeg predaha od naporne sedmice od piknika nedjeljom i druženja u prirodi?

Čekaju vas dekice za ležerno piknik druženje. Na izletištu Trešnjik možete uživati u jesenjem doručku ili ručku na travi, u zavisnosti kad volite da ustajete nedeljom.


Osunčana livada na Trešnjiku biće idealno mjesto za odmor uz lagane mužičke note i slasne zalogaje koje ćemo imati.


Vidimo se!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!