Pogledajte kakav je arsenal pronađen kod Banjaluke

1454

Lice čiji su inicijali M.G. iz Banjaluke uhapšeno je nakon što je pretresima u naselju Goleši, gdje je nastanjeno, pronađena veća količina vojne opreme i naoružanja.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima policijskih uprava Banjaluka i Prijedor operativnim radom na terenu došli su do saznanja da se kod M.G. nalazi veća količina vojne opreme i naoružanja, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

oruzje golesi 2

Na osnovu tih saznanja izvršeni su pretresi u Golešima kod Banjaluke i pronađena su dva mitraljeza, puško-mitraljez, sedam automatskih pušaka, dvije poluautomatske puške, više pušaka, lovački karabin, vojni poluautomatski snajper, puška ručne izrade, dva automatska pištolja, automatski pištolj “škorpion” i pištolj.oruzje golesi

Iz MUP-a su naveli da je o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka i da je u toku rad na ovom predmetu kako bi se preduzele zakonom propisane mjere i radnje, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!