SDS: SNSD ponovo pokazao da je agent interesa Hrvatske

560

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) juče je u Predstavničkom domu PS BiH još jednom potvrdio da ova partija nije ništa drugo do agent interesa susjedne Republike Hrvatske, navodi se u saopštenju ove stranke.

Tradiciju izdaje srpskih interesa za račun hrvatskih, započetu predajom jasenovačke građe, SNSD je nastavio juče odbijanjem da podrži poziv Republici Hrvatskoj da se riješi pitanje granice kod Kostajnice.

Neshvatljivo je i sramotno da vrh SNSD-a i njihovi poslanici čak nisu smjeli da podrže poziv Hrvatskoj i EU da se ubrzaju aktivnosti na obezbjeđenju sredstava za gradnju mosta na Savi kod Gradiške,  da se trasa preko Popova polja uvrsti u dio Jadransko-jonskog autoputa čime bi oživjeli Hercegovinu, te da se pokrene projekat revitalizacije ”Unske pruge” od Novog Grada.

Neshvatljiva je snishodljivost SNSD-a prema Hrvatskoj, koja ide čak do te mjere da, ne samo da ne smiju osuditi povampireno ustaštvo i pokliče ”Za Dom spremni!”,kao ni činjenicu da Srbi nisu konstitutivni u tri kantona sa hrvatskom većinom, nego se ne osuđuju pozvati na afirmaciju ekonomskih interesa Republike Srpske jer ne znaju šta o tome misli HDZ u Hrvatskoj, navodi se u saopštenju ove stranke.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!