U Vrbanji počela izgradnja 1,4 kilometra nove rasvjete

271

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, ozvaničio je danas početak radova na izgradnji javne rasvjete u Ulici Rade Radića, u naselju Vrbanja.

Najduža ulica u Vrbanji dobiće oko 1,4 kilometra potpuno nove rasvjete. To je za ovu mjesnu zajednicu najveći pojedinačni projekat koji se realizuje u tekućoj godini – kazao je gradonačelnik Radojičić, ističući da je u komunlanu infrastrukturu u ovom naselju u proteklim godinama dosta ulagano.

-Nastojimo da u svakom dijelu grada rješavamo po neki komunalni problem i da se svi osjete da su dio gradske zajednice. Danas sam u razgovoru sa mještanima Vrabanje mogao da čujem i o drugim potrebama mjesne zajednice, koje ćemo dogovarati sa Savjetom MZ – kazao je gradonačelnik Radojičić.

Predsjednik Savjeta MZ Vrbanja Dušan Janjić, rekao je da su kao MZ prezadovoljni urađenom na tom području. On je zahvalio gradonačelniku što je izdvojio vrijeme da posjeti ovu MZ i što je Grad izdvojio sredstva za izgradnju rasvjete u ul. Rade Radića.

-Dosta toga je urađeno u ovoj mjesnoj zajednici kada je riječ o infrastrukturi, i unazad desetek godina uloženo je preko četiri miliona KM. Za našu MZ u narednom periodu priortiet bi bila izgradnja trotoara i dječijeg vrtića – zaključio je Janjić.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!