Turistička organizacija RS na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi

712

U Moskvi će se u periodu od 19 do 21. septembra održati 23. Međunarodni sajam turizma OTDYKH Leisure 2017.

Riječ je o jednoj od najznačajnijih međunarodnih sajamskih manifestacija iz oblasti turizma, koja za stručnu i poslovnu javnost predstavlja važan izvor informisanja o trendovima u ovoj oblasti, ali i značajno mjesto uspostavljanja poslovnih kontakata i saradnje. Na istoj svoju ponudu predstavlja više od 650 izlagača iz preko 60 zemalja svijeta.

U skladu sa Programom rada za 2017. godinu Turistička organizacija RS će ove godine kao specijalni gost predstaviti najatraktivniju ponudu Srpske na izložbenom prostoru Turističke organizacije Srbije.

Na sajmu u Moskvi, biće predstavljena sveukupna turistička ponuda Republike Srpske: destinacije aktivnog odmora, city break ture, ponuda kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti, ponude naših nacionalnih parkova, banjskih centara, kao i ponuda zimskih destinacija, imajući u vidu da se nalazimo na pragu zimske turističke sezone.

Podršku u realizaciji nastupa TORS-a i promotivnih aktivnosti na Međunarodnom sajmu turizma OTDYKH Leisure 2017 pružilo je i Predstavništvo Republike Srpske u Ruskoj Federaciji.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!