Dnevni horoskop

409

Horoskop za 17. septembar

Ovan

Danas ste prilično nestrpljivi i nemate strpljenja za druge ljude. Što se tiče posla sve ide kako treba. Bilo bi dobro da razmislite o zdravijem načinu života.

Bik

Rutina Vas nervira i nervozni ste što Vam teško ide uvođenje promjena u život. Možete dobiti pomoć prijatelja ili bliske osobe što se tiče toga. Ne gubite vrijeme na rasprave sa članovima porodice ili partnerom.

Blizanci

Budite ljubazni prema drugima. Prilično ste napeti zbog privatnih problema, pa možete nekim osobama reći nešto što ne mislite. Idite na kraći put ili provedite više vremena u prirodi. Potreban Vam je ‘ventil’.

Rak

Drugi možda nisu efikasni i brzi kao Vi na poslu. Radite kako Vi mislite da treba i da ne obraćate pažnju na to šta neko drugi radi. Moguć priliv novca. Uživajte danas u omiljenoj hrani.

Lav

Danas ćete biti prilično aktivni. Možda Vam neće biti toliko bitan posao, ali možete provesti vrijeme u sređivanju kuće, šetnji, nekom kraćem putovanju. Oraspoložiće Vas čak i nedjeljni ručak sa porodicom.

Djevica

Danas su Mars i Merkur u konjukciji u znaku Djevice, pa ćete biti pomalo napeti. Mada, dobra strana će isplivati na površinu i praktične stvari ćete brže odraditi nego inače. Organizacija dana i naredne nedjelje može biti od pomoći da budete manje pod stresom.

Vaga

Nećete se nervirati oko posla. Danas sve odluke donosite ‘hladne glave’. Ako imate vremena vidite se sa prijateljima, to će Vas opustiti danas.

Škorpija

Nemojte donositi ishitrene odluke koje se tiču posla. Ambiciozni ste. Ako neko zahtijeva previše od Vas, odradite sve što je u Vašoj moći. Mogući problemi sa leđima i pritiskom.

Strijelac

Sjajno se osjećate danas. Puni ste elana. Šta god da želite da započnete ili odradite možete, sve će Vam ići od ruke.

Jarac

Nervozni ste zbog novca. Imate utisak da što više radite, to ga manje ima. Odluke donosite brzo, ali to nije tako loše, bitno je da prestanete da se nervirate oko stvari koje ne možete da promijenite.

Vodolija

Kreativni ste. Želite da uvedete promjene u svakodnevni život. Potrebna Vam je pomoć bliskih osoba ili partnera. Ne libite se da je zatražite.

Ribe

Pod stresom ste zbog posla, ali to će proći već sutra. Brinete se da li će sve biti kako treba. Bilo bi dobro da za promjenu uvedete neke novine u svakodnevnu rutinu, jer ćete upasti u kolotečinu i nećete biti dobro raspoloženi. Ne odlažite rješavanje problema.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!