Borenović: Cvijanović pola radnog vijeka radila za strance

781

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović tvrdi da potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović ne razumije suštinu zatjeva opozicije da se u parlamentu raspravlja o revizorskom izvještaju za korisnike budžeta u RS-u u prošloj godini te o ekonomskom stanju u RS.

On je to rekao nakon tvrdnje Cvijanović da najave Borenovića da će se rasprave o interpelacijama i drugim temama iz Narodne skupštine preseliti u otvorene parlamente, što „neodoljivo podsjeća na plenume građana, koje su neke opozicione partije, u saradnji s pojedinim dijelovima međunarodne zajednice, organizovali prije par godina nakon rušilačkih i vandalskih protesta koji su organizovani u Federaciji BiH”.

Cvijanović je za medije u RS-u rekla da se sjeća kako su i “opozicionari željeli da se ti protesti preliju i na RS”.

Međutim, tvrdi Borenović, Cvijanović slabo čita izjave i ne razumije određene stvari.

Naveo je i da je Cvijanović „pola radnog vijeka radila za strance“.

– Posebno se istakla u periodu kada su stranci, predvođeni visokim predstavnikom, smijenjivali izabrane zvaničnike RS – tvrdi Borenović.

Istakao je da je opozicija jasno rekla da neće napustiti rad Narodne skupštine RS, a na svakoj sjednici će insistirati na svojim zahtjevima, među kojima je i interpelacija o ekonomskom stanju u RS-u, piše Avaz.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!