Dnevni horoskop

315

Horoskop za 18. septembar

Ovan

Imaćete dosta prilika danas da radite na nekim novim projektima, zadacima. Danas nije dan za rutinu, već je dobro da uradite nešto novo na poslu. Budite preduzimljivi. Nemojte se preforsirati.

Bik

Provedite vrijeme sa ljudima koji Vas ohrabruju i motivišu. Potrebno Vam je da Vam neko kaže da možete da uradite sve što ste planirali. Moguća su nova poznanstva.

Blizanci

Držite se ustaljenog rasporeda. Odradite prvo sve što morate, pa se onda posvetite novim obavezama. Bitno je da budete temeljni i odgovorni danas. Proveite više vremena kod kuće, ‘napunite baterije’.

Rak

Danas ste motivisani da komunicirate više sa ljudima, da se družite i povežete. Ako ste učenik ili student, dobar je dan za učenje. Možete ići na neki kraći put danas.

Lav

Danas će biti aktivno polje novca, jer je Mjesec u znaku Device. Usporeniji ste, bitno Vam je da se osjećate sigurno i da sve bude onako kako ste navikli. Budite kreativni na poslu. Nove ideje mogu lako biti prihvaćene, ako ne treba previše vremena da se promene sprovedu.

Djevica

Danas ste privlačni drugima. Jako ste senzualni i privlačite pažnju. Skloni ste avanturama. Naredbe na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ono što morate da uradite ne izbjegavajte.

Vaga

Ako od ranog jutra niste raspoloženi, ne znači da ne možete da se fokusirate na obaveze koje imate. Ne primajte sve što se dešava na poslu lično. Što se tiče privatnog života, romantični ste i skloni flertu.

Škorpija

Tokom dana će Mjesec biti u Vašem polju prijateljstva, pa možete imati uspjeha u društvenom životu. Pokušajte da razmišljate van ustaljenih okvira. Povežite se sa ljudima koji razmišljaju kao Vi. Pomalo ste nestrpljivi, želite da sve bude jako brzo kako ste zamislili na poslu i u privatnom životu.

Strijelac

Imate previše posla i trebalo bi da napravite plan rada. Fokusirajte se na obaveze, odrađujete jednu po jednu. Posao Vam je danas na prvom mjestu. Moguća je nervoza.

Jarac

Danas Vam je potrebna promjena. Nemojte se pokoriti rutini, nego uradite nešto novo, drugačije, za svoju dušu – idite na neko novo mjesto na kafu, idite do bioskopa, pogledajte film koji možda i nije Vaš omiljeni žanr. Na poslu ćete dobiti podršku od drugih ljudi. Ovo će biti jedan uspješan dan.

Vodolija

Strastveni ste. Želite da neke stvari promijenite u vezi, ali ako sste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada. Iskoristite prilike za neke promjene koje Vam se pružaju na poslu.

Ribe

Lako komunicirate sa drugima. Kreativni ste. Probleme koje imate neko vrijeme na poslu danas možete lako riješiti. Partner ili prijatelj može biti od pomoći.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!