Prvi panel za trudnice u Banjaluci – osvojite vrijedne nagrade

338

Banjaluka će 19. septembra sa početkom u 17 časova u hotelu “Jelena” biti domaćin prvog panela za trudnice u RS. Organizator ovog velikog događaja je Škola zatrudnice “Radosnica” koja poziva sve buduće majke na ovo zanimljivo, jednodnevno druženje.

To je sasvim novi događaj u regionu,  a riječ je o info danu za trudnice. Na tom događaju ugostićemo velika imena kao što su prof. dr Vesna Ećim Zlojutro, načelnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS, dr Ljubo Višekruna, pedijatar – neonatolog na UKC RS, dr Milana Lekić, BioTechnology and Genetics i babicu Gordanu Bednaš – kaže organizator Vlatka Bojanić iz Škole za trudnice “Radosnica”.

Nakon završetka programa uslijediće velika nagradna igra sa vrijednim nagradama. Trudnice i majke će tako imati priliku da osvoje autosjedalicu, kišobran kolica, besplatne edukacije, trudničko i newborn fotografisanje, kao i nosiljke za bebe, ističe organizator.

– Škola za trudnice “Radosnica” će pokazati praktično kako izgledaju vježbe za porod i kako trudnice  plešu. Tu će, takođe, biti naši saradnici, izlagači, a dodjeljivaćemo  i vrijedne nagrade.

Trudnice se na ovo besplatno druženje mogu prijaviti putem FB stranice Škole za trudnice “Radosnica” ili pozivom na broj 065/915-979.javlja prvikorak.info

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!