Sajam zapošljavanja i preduzetništva 27. septembra

164

Gradska razvojna agencija Banja Luka i Grad Banja Luka sa partnerima ICBL i agencija Spektar, organizuju Sajam zapošljavanja i preduzetništva – „Predstavi se, postani vidljiv!“ koji će biti održan u srijedu 27. septembra 2017. godine u SD „Obilićevo“ u terminu od 9 do 17 časova.

Na sajmu će učestvovati privrednici iz sektora metal, drvo, prehrana, IKT, građevinarstvo, tekstil, obuća, koža i drugi. Takođe, sajmu će prisustvovati agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju zanimanja, predstavnici bankarskog sektora i ostali. Važno je napomenuti da će na sajmu biti ponuđeno preko tri stotine novih radnih mjesta.

.
U sklopu sajma biće organozovane dve panel diskusije a teme će biti “Od ideje do poslovnog poduhvata” i “Institucionalna podrška razvoju MSP-a i preduzetništva”, kao i radionica na temu „Pripremi se za tržište rada“ .

Gradska razvojna agencija će u sklopu sajma pružati pomoć oko izrade biznis plana kao i pomoć pri pisanju biografija i motivacionih pisama poslodavcima.

Ova manifestacija je pravi izbor za one koji nisu zaposleni ili žele da promijene svoj trenutni posao.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!