Dnevni horoskop

305

Horoskop za 23. septembar

Ovan

Danas ćete biti skloni flertu. Osoba kojoj se dugo dopadate može konačno skupiti hrabrost da Vam priđe. Danas je dan za kompromise na poslu, iako nemate volju za rad. Drugi će Vam pomoći.

Bik

Pokušajte da poboljšate komunikaciju sa drugima. Danas je cilj da odradite sve obaveze koje imate, da se bolje organizujete. Ne volite promjene, ali one su danas potrebne da biste bili efikasniji.

Blizanci

Danas bi bilo sjajno da ostanete kod kuće ako možete. Ne osjećate se baš najbolje i niste orni za rad. Držite se plana rada.

Rak

Danas ste odlično raspoloženi. Vidite se sa prijateljima ako imate vremena, ali ne obećavajte nešto što nećete uraditi. Možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Lav

Nemojte čekati da se nešto desi samo od sebe, pokrenite se. Ne dozvolite da problemi u porodici utiču na Vas previše. Danas je sjajan dan za nove početke. Motivisani ste da napravite promjene u svakodnevnom životu.

Djevica

Imate jaku intuiciju. Danas treba da pokušate da ostvarite neke ideje koje stoje ‘u vazduhu’ odavno. Neko ko je loše raspoložen u Vašem okruženju može imati raspravu sa Vama.

Vaga

Brinete se kako će ispasti projekti koje imate. Posao Vam je danas na prvom mjestu. Nemate podršku od drugih ljudi za promjene koje želite da napravite.

Škorpija

Mogući su problemi sa prijateljima. Razočaraće Vas nečiji postupci. Danas se ne osjećate dobro i preosjetljivi ste. Nađite način da budete zauzeti da se ne biste nervirali oko drugih ljudi.

Strijelac

Dajte sebi oduška. Nemate strpljenje ni vreme da se posvetite poslu, radije biste išli na neki kraći put ili bar, ako ne možete to, provedite vreme u prirodi. Ne trošite energiju na rasprave sa drugima.

Jarac

Nije dobar dan za pozajmljivanje novca drugima. Pokušajte to da izbjegnete, ali i nagradne igre nisu baš dobar izbor. Svi hoće nešto od Vas, ali ne morate da činite usluge. Nervozni ste.

Vodolija

Danas se brinete oko partnera, porodice, bliskih ljudi. Nekad znate i da pretjerate i da zaboravite na svoje obaveze i probleme. Posvetite se svom poslu, jer to je jedino što će danas donijeti uspjeh i zadovoljstvo.

Ribe

Pod stresom ste. Danas biste mogli da pogledate dobar film, seriju ili da pročitate neku knjigu koju ste davno započeli. Relaksirajte se i ugodite sebi, imate pravo na to.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!