Na proslavi 111. rođendana kune se u jednu stvar: Pijem čašu viskija pred spavanje

281

Na pitanje koja je tajna njenog mladalačkog izgleda i savršenog zdravlja iako ima više od sto godina, gospođa decenijama odgovara da je “krivac” čaša škotskog viskija pred spavanje.

Grejs Džons iz Velike Britanije nedavno je proslavila svoj 111. rođendan, prijatelji je često nazivaju čudesna Grejs, svi su zaprepašćeni time što je potpuno prisebna i zdrava, a prema njenim riječima recept za to je čašica škotskog viskija pred spavanje.

Ona to radi već 58 godina i kune se u viski – rekla je njena ćerka Didra MekKarti (79), prenosi „Insajd Edišen“.

Posljednji rođendan je slavila čak dva dana, a ćerka nije mogla da prisustvuje.

Kaže da je pozvala telefonom sljedećeg dana i da je očekivala da će slavljenica da kaže da je iscrpljena, a ona ustvari bika razdragana.

Grejs je uvijek razmišljala pozitivno, živa vatra i veliki ljubitelj mode. Didra kaže i da se oduvijek brinula o sebi i svima ostalima.

Iako je ostala udovica prije 31 godine, ona nije izgubila volju za životom, a sem jedne ćerke nema više djece.

Ona živi sama, svakoga dana čita i gleda televiziju.

– Ona uvijek izgleda lijepo, bez obzira u koje vrijeme joj dođete u posjetu. Ona voli lijepe stvari – kaže Didra.

Prije nego što se udala Grejs se bavila izradom šešira i drugih stvari. Njena sklonost prema modi nikada nije bledjela i to se vidi i po njenom ormaru prepunom odjeće.

Svaki put kada je davala intervju Grejs je govorila da je tajna njene dugovječnosti upravo viski koji pije svake večeri, a to je uvijek smetalo njenoj ćerki.

Didra misli da je pogled na život ono što njenu majku održava svih tih godina.

– Ona nikad ne brine. Uvijek je govorila da zabrinutost ne može da ti donese ništa dobro u životu – kaže Didra, prenose Večernje novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!