Dnevni horoskop

275

Horoskop za 24. septembar

Ovan

Ako dobijete poziv za kraći put  – prihvatite, sjajno ćete se provesti. Ne propuštajte priliku da se zabavite. Odlično ste raspoloženi i moguća su nova poznanstva.

Bik
Imate dosta energije danas, osjećate se sjajno. Idealan je dan za nove kontakte i prijateljstva.

Blizanci
Danas imate previše ideja i planova. Pomalo ste površni, pazite da nešto važno ne propustite. Drugi ljudi Vam mogu pomoći da ostvarite sve što ste isplanirali danas.

Rak
Danas imate utisak da nemate nijedan problem. Do kraja dana ćete održati takvo raspoloženje. Možda niste fokusirani na jednu obavezu, ali Vas to neće omesti da uradite sve što treba.

Lav
Dragi Lavovi, dajte sve od sebe da danas budete brzi i efikasni. Tako ćete imati više vremena za zabavu. Ako samo sjedite i čekate da Vas neko pozove na neki događaj ili u goste, to se neće desiti, morate sami nešto da smislite.

Djevica
Danas se ne osjećate baš najboje i mogući su konflikti sa članovima porodice. Emotivni ste. Promijenite perspektivu u vezi sa problemima koje imate na poslu, možda će pogled iz drugog ugla pomoći rješavanju.

Vaga
Danas Vam je teško da se donesite bitne odluke. Nikako da uspostavite balans. Ne vjerujte previše obećanjima nekih osoba i ne obraćajte pažnju na tračeve.

Škorpija
Ne namećite sebi toliko obaveza, nećete moći sve da završite. Danas slobodno sažite otvoreno svojim prijateljima šta mislite o njima, neće Vam zamjeriti.

Strijelac
Dragi Strijelčevi, toliko stvari danas želite, ali ipak nećete stići sve da završite, zato se fokusirajte na najbitnije, jer ćete u suprotnom nešto uraditi veoma loše. Ne rasipajte svoju energiju. Odličan je dan za šoping.

Jarac
Danas je sjajan dan za odmor. Iskoristite ovu nedjelju da ‘napunite baterije’, da se opustite, družite, da uživate u svakom momentu.

Vodolija
Nemojte prećutkivati šta Vam smeta kod partnera ili članova porodice. Bilo bi dobro da provedete vrijeme sa osobama koje Vas čine srećnom, treba Vam to.

Ribe
Danas Vam sve ide od ruke i dosta toga možete da završite. Za razliku od drugih, Vi lako možete da radite više stvari u isto vrijeme, zato iskoristite tu svoju vještinu.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!