Banja Luka: Sajam zapošljavanja i preduzetništva u srijedu

125

Sajam zapošljavanja i preduzetništva „Predstavi se, postani vidljiv“ biće održan 27. septembra u dvorani „Obilićevo“, u terminu od 9.00 do 17.00 časova. Sajam organizuju Gradska razvojna agencija i Grad Banja Luka sa partnerima Inovacionim centrom Banja Luka i Agencijom “Spektar”.

-Na sajmu će biti ponuđeno preko 300 novih radnih mjesta, a učestvovaće privrednici iz sektora: metal, drvo, prehrana, IKT, građevinarstvo, tekstil, obuća, koža i drugi. Takođe, na sajmu će prisustvovati agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju zanimanja, predstavnici bankarskog sektora i ostali – saopšteno je iz Gradske razvojne agencije.

U okviru sajma biće organizovane dvije panel diskusije o temama: “Od ideje do poslovnog poduhvata” i “Institucionalna podrška razvoju MSP-a i preduzetništva”, kao i radionica o temi „Pripremi se za tržište rada“.

Gradska razvojna agencija će u okviru sajma pružati pomoć oko izrade biznis plana, kao i pomoć pri pisanju biografija i motivacionih pisama poslodavcima.

„Ova manifestacija je pravi izbor za one koji nemaju ili žele da promijene svoj sadašnji posao“, poručili su iz Gradske razvojne agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!