Dnevni horoskop

315

Ovan
Imate dosta posla, ali ako se potrudite, pre svega ako pazite na rokove, sve ćete stići da završite. Dobar je period za kupovinu stvari za kuću.

Bik
Uvek je dobro vreme za sport, ali će Vam danas to naročito prijati. Ako nemate vremena, makar malo prošetajte. Družite se više sa prijateljima, nekome nedostajete. Ne opterećujte se previše obavezama, samo se dobro organizujte da biste sve postigli.

Blizanci
Bitni su detalji na poslu danas, zato pazite da Vam nešto ne promakne. Moguća je iznenadna poseta gostiju koja će Vam prijati.

Rak

Danas je dobar dan za nove početke, imajte to na umu. Moguća je uspešna saradnja sa drugima, zato ne odbijajte eventulanu pomoć.

Lav
Danas nije dan za velike poslove i planove, već za zabavu. Možete očekivati i priliv novca, ali nije dobar dan za šoping, imajte to u vidu.

Devica
Fokusirajte se na obaveze danas, drugi Vam neće gledati kroz prste ako sve ne završite na vreme. Danas ćete biti malo sporiji nego inače.

Vaga
Odmarajte se danas, čuvajte energiju, nemojte raditi previše stvari u isto vreme, jer su mogući propusti zbog umora.

Škorpija
Uživajte sa prijateljima i družite se. danas, jer nije period za velike planove i nov poslove. Prilagodite se drugim ljudima, to danas može biti uslov za napredak na poslu.

Strelac
Pazite na dokumenta i ključeve danas, postoji mogućnost da izgubite nešto što Vam je veoma važno.

Jarac
Ako ste planirali neki put, proverite datume, dokumenta i sve ostalo što je važno, jer ste naptei zato možete nešto da previdite. Drugi ljudi Vam se mogu mešati u život svojim pričama, ali treba da ih ignorišete.

Vodolija
Nemojte trošiti novac na stvari koje Vam nisu previše potrebne, sada je vreme za štednju, a ne za rasipanje. Strastveni ste, provedite veče u nekom lepom društvu, prijaće Vam.

Ribe
Romantični ste i skloni flertu danas, ali pazite sa kime šta radite, da nebiste sutra već zažalili. Možete očekivati pomoć prijatelja u vezi sa poslom. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

Astrolog  Jovana Vilimonovic

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!