Vlada Srpske: Pred ministrima Konsolidovan izvještaj o izvršenju Budžeta

107

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da po hitnom postupku razmatra Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o privrednim društvima, a pred ministrima će se naći i Konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta Republike Srpske za period 1. januar – 30. jun ove godine.

Dnevnim redom je predviđeno i razmatranje Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, te Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom rezervnom fondu Republike Srpske.

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i Informaciju o zasnivanju novog proizvodnog ciklusa u 2017/2018. godini, kao i Informaciju o uvođenju trezorskog sistema poslovanja u Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i javne zdravstvene ustanove u Srpskoj.

Predviđeno je i razmatranje Informacije o potrebi da se privrednom društvu Centar za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida Banjaluka, poreske obaveze nastale u ranijem periodu stave u stanje mirovanja u trajanju od 12 mjeseci.

Ministri bi trebalo da razmatraju i Prijedlog odluke o stepenu razvijenosti jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj za 2018. godinu, javljaju agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!