Dnevni horoskop

328

Ovan
Danas je Mesec u Vašem sektoru prijateljstava i odnosa sa drugima, pa ćete osetiti pojačanu potrebu da se družite, da sklapate nova poznanstva. Moguća je nervoza zbog nekih privatnih problema, ali ne morate svima da pričate o tome. Zadržite neke stvari za sebe.

Bik
Želite da sve bude bolje organizovano i po nekom redu. Nervira Vas haotičnost saradnika na poslu. Imate potrebu da budete kreativniji, ali Vas obaveze sputavaju.

Blizanci
Danas se za Vas otvaraju neke nove mogućnosti i šanse za napredak. Imate želju za promenom, ali i za putovanjem. Razmislite dobro da li Vam je samo dosadno ili Vas pasivnost muči duže vreme i morate da uradite nešto povodom toga. Budite ‘otvoreniji’ prema drugima.

Rak
Prilično ste napeti i možete preterati u izlivima emocija. Bilo bi dobro da ne trošite previše novca danas, nije idealan dan za šoping. Budite realni u vezi sa svojim potreba, da ne biste imali probleme sa finansijama.

Lav
Danas ste prilično radoznali i željni novih događaja. Bitno je da ne odlažete obaveze jer možete sebi napraviti problem. Budite vredni, a drugi ljudi mogu biti od pomoći.

Devica
Najbolje bi bilo da napravite reorganizaciju na poslu. Razmislite šta stvarno želite. Ne uključujte previše emocije u posao.

Vaga
Pričljiviji ste nego inače. Ne obećavajte drugima nešto što ne možete da ispunite, a ovo se neročito odnosi na partnerske odnose. Skloni ste sanjarenju, ali morate da se fokusirate i odradite obaveze koje imate.

Škorpija
Isproveravajte da li ste platili sve račune i da li ste odradili sve obaveze za ovu nedelju. Vikend je počeo i bilo bi dobro da se ne opterećujete poslom. Provedite više vremena sa porodicom, kod kuće.

Strelac
Danas ste prilično komunikativni. Lako završavate sve obaveze i sve ide brže nego što ste planirali. Vidite se sa prijateljima popodne, danas je idealan dan za druženje.

Jarac
Očekujte dobre vesti u vezi sa poslom. Danas je dan za napredak i dobre prilike. Neke nove osobe u Vašem životu mogu biti od pomoći

Vodolija
Trebalo bi da se opustite i da povedete više računa o svom duhu i telu. Ako ste planirali neku kupovinu, dobro bi bilo da napravite spisak, jer možete kupiti stvari koje Vam nisu potrebne. Ne premarajte se.

Ribe
Imate odličnu intuiciju i danas bi trebalo da poslušate taj unutrašnji glas. Ne poveravajte se drugima previše. Zadržite privatne stvari za sebe. Nije dobar dan za donošenje bitnih odluka.

Astrolog Jovana Vilimonovic

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!