Moderno dječije igralište i rekreativna zona otvoreni u Akva parku

84

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, otvorili su danas novoizgrađeno dječije igralište i rekreativnu zonu u krugu vodenog parka „Akvana“. Ulaz je besplatan i omogućen je iz Ulice Miše Stupara i od strane dvorane “Borik”.

-Ovo je sadržaj koji je na ovom širem urbanom području grada, gdje ima jako puno djece, itekako bio potreban. Uz veliko igralište, tu su i vježbalište i trim staza, tako da te sadržaje mogu da koriste i rekreativci – rekao je gradonačelnik Radojičić, koji je zahvalio kompaniji m:tel na vrijednoj donaciji.

Istakao je da se nastavlja velika akcija Gradske uprave na izgradnji dječijih igrališta sa društveno odgovornim kompanijama.

-Na četiri ili pet igrališta u toku su različite faze izgradnje igrališta, a u toku su i pregovori sa novim društveno odgovornim kompanijama kojima nudimo lokacije na cijelom području Banje Luke – nagalasio je Radojičić.

Gradonačelnik je najavio i novi projekat sa kompanijom m:tel, navodeći da je riječ o novinama u zimskim sadržajima u Banjoj Luci, koji bi trajali od početka decembra do polovine januara.

Igralište i sportsko-rekreativni sadržaji u Akva parku poklon su kompanije m:tel. Vrijednost investicije je oko 120.000 KM.
Direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, rekao je da su se rado odazvali pozivu Grada za učešće u akciji.
-Velika nam je čast i zadvoljstvo da poklonimo svim našim sugrađanima jedan ovakav sadržaj. Ovo je apsolutno bezbjedan objekat i nadam se da će svi posjetioci uživati u svim sadržajima – kazao je Lopičić.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!