Počinje rad zimske službe: Grad pojačao nadzor

507

Gradonačelnik Igor Radojičić, sa saradnicima, održao je danas, 14. novembra, sastanak sa predstavnicima preduzeća koja učestvuju u radu zimske službe.

Povodom početka rada zimske službe, gradonačelnik Radojičić je rekao da od svih očekuje odgovorno ponašanje i da svako radi svoj posao. Kako je naglasio, svi izvođači su rekli da su potpuno spremni za izvršenje svojih zadataka i sinoć su već bile prve intervencije na terenu, i to u višim zonama seoskog područja.

-Grad je pojačao nadzor odnosno broj lica koja vrše nadzor nad svim zonama. Dakle, pratićemo situaciju na terenu i ono što izvođači rade – kazao je Radojičić.

On je napomenuo da zimska služba formalno počinje sa radom sutra, te da je do 15. marta na snazi poseban zimski režim u saobraćaju, a i što se tiče gradskih službi.

-Sve pripreme su obavljene, te utvrđen program zimske službe. Na svakom od gradskih i seoskih područja su određeni izvođači odnosno preduzeća koja će čistiti puteve. Nabavljene su dovoljne količine soli – rekao je gradonačelnik Radojičić.

Načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić, rekao je da trenutno na terenu nema problema, te da je preduzeće „Eko euro tim“ sinoć intervenisalo na području Manjače gdje je pao snijeg.

-Narednih dana obići ćemo nekoliko punktova da provjerimo stanje mehanizacije na terenu. U svakom slučaju, ne očekujemo značajnije probleme – naglasio je Sandić, te naveo da je odjeljenje uradilo i vodič o radu zimske službe, kojeg građani mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije ili sa internet stranice Grada.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!