Danas na Sajmu udomljavanje mačića i kučića

1624

Udruženje za zaštitu životinja “Kerber” iz Banjaluke danas od 15 do 17 časova na banjalučkom Velesajmu organizuje humanu akciju udomljavanja kučića i mačića!

– Posjetioci, koji su zainteresovani za udomljavanje, moći će da posjete naš štand na sajmu, a pred njima će biti štenad i mačići ne samo našeg udruženja, već i drugih ljubitelja životinja. Tamo će biti između pet i 10 životinja koje namjeravamo da udomimo – rekao je za SrpskaCafe predsjednik “Kerbera” Goran Milojević.

On je rekao da na Sajmu, ipak, neće postojati mogućnost da neko odmah i automatski preuzme štene ili mače.

– Tamo će biti prvi kontakt sa potencijalnim udomiteljem. Ako osoba u narednom periodu zadovolji uslove i predoči da ima adekvatne uslove za držanje životinje, onda će moći da preuzme štene ili mače – objasnio je Milojević.

Udruženje “Kerber” je za osam godina postojanja uspjelo da udomi više stotina pasa i mačaka, te da veliki broj njih steriliše.

Ovo udruženje trenutno za udomljavanje ima spremnih 14 pasa, a misija im je podizanje svijesti građana o napuštenim životinjama i spriječiti iskorištavanje pasa i mačaka u nehumane svrhe.

Cijena ulaznice je 2 KM, a danas u sklopu porodičnog sajamskog dana, omogućeno je da na jednu ulaznicu sajam posjeti četvoročlana porodica.

Sajam doo na Banjalučkom velesajmu i ove godine, od 16. do 19. novembra organizuje „Jesenji sajam 2017“, u sklopu koga se održava:

.
21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS 2017,
21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES 2017,
21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Sajam je otvoren za posjetioce od 10 do 19 časova.

Više o Sajmu pročitajte ovdje.

(SrpskaCafe/Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!