Kinezi prave rajsko ostrvo sa luksuznim hotelima (FOTO)

634

Novi hoteli i kompleksi za zabavu niču svuda.

Kad se kaže kineski Havaji ljudi misle na rajsko ostrvo na jugu Kine. Ali, nisu prirodne ljepote provincije Hainan i gradova Sania i Haiko ono što posjetiocima zapadne za oko. Spektakularni novi hoteli i kompleksi za zabavu niču svuda.

Dizajn je postao ključan i veoma važna odlika novih projekata koji se pojavljuju na tržištu – rekao je za CNN arhitekta Skot Miklbast, čija firma projektuje zgrade na Hainanu od 2005. godine. “Ključno je pronaći nešto što vas izdvaja od drugih”.

Jedan od projekata od kojih se najviše očekuje nalaziće se u centralnom dijelu ostrva, koji će biti čitav kompleks hotela, objekata za zabavu i sport, a zamišljeno je da ima oblik cvijeta.

Kada ulaze u grad sa istoka, posjetioci mogu nehotice da se samo provozaju pored ogromnih i ravnih hotela u obliku krošnji drveća i ne primjetivši ih. Izgrađeni su prošle godine.

Nedaleko od prostrane pješčane plaže već je izgrađeno pet džinovskih hotela, zakrivljenog oblika, na vještačkom ostrvu koje je napravljeno samo za njih.

Hotel “Aloha” uz sve prateće elemente za zabavu trenutno je u izgradnji, a kada bude završen prostiraće se na 44.000 kvadratnih metara. Radi se po ugledu na “Vaiki” hotel na Havajima i moći će da primi na hiljade gostiju, prenosi Telegraf.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!