Leksington bend: Novogodišnji koncert u Banjaluci biće nezaboravna noć

1782

Bojan Vasković, povodom novogodišnjeg koncerta „Leksingron benda“ na Trgu Krajine u Banjaluci, poručuje da se raduje ponovnom susretu sa banjalučkom publikom.

“Banjalučka publika je posebna publika u regionu, jer nekako znaju da cijene prave pjesme i zaslužuju jedan takav veliki spektakl kakav će se desiti u novogodišnjoj noći.

Radujemo se i jedva čekamo da 31. decembra stanemo na binu i da sa svim Banjalučanima i Banjalučankama zapjevamo i zasviramo onako iz sveg srca, iz sveg glasa, i da damo sve ono što smo spremali svih ovih godina”.

“Ono što mogu da obećam da će predstojeći nastup u Banjaluci biti nezaboravna noć kao što su bile i prva i druga noć u Sportskoj dvorani „Borik“ 2016. i u februaru ove godine.

Sada će nas moći čuti i svi oni koji do sada nisu bili u prilici da dođu na naš koncert – rekao je za „EuroBlic“ Bojan Vasković.

 Ova godina za popularnu grupu bila je prepuna uspjeha. Obožavatelje su obradovali novim albumom „Noć pod zvezdama“, a potom je uslijedelo i snimanje spotova.
.

– Do sada smo snimili osam spotova za pjesme sa novog albuma, a u narednom periodu snimaćemo i za ostale numere, koje do sada nismo ekranizovali. Aktivni smo. Nismo lijeni. U planu imamo i snimanje novih pjesama – poručio je Vasković za EuroBlic.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!