Nova Facebook aplikacija za ljubitelje video sadržaja

379

“Facebook” je objavio novu aplikaciju “Facebook Creator”, koja korsnicima nudi veliki broj alata za strimovanje videa, ažuriranje odjeljka Stories i slanje poruka putem različitih FB platformi.

“Facebook Creator” je, u stvari, ažurirana i rebrendirana verzija već postojeće aplikacije Facebook Mentions, koja je omogućavala korisnicima da upravljaju svojim Facebook stranicama, s tom razlikom što je sada dostupna svim korisnicima, prenosi The Verge.

“Facebook Creator” ima dvije glavne karakteristike:

Prva je mogućnost pravljenja uvodnih i završnih kadrova kod “Facebook Live” videa, kao i mogućnost dodavanja interaktivnih stikera i podešavanje video rama. Aplikacija će, takođe, moći da uređuje i montira fotografije i da ih postavlja na “Facebook Stories” i druge platforme.

Druga značajna prednost nove aplikacije je olakšavanje komunikacije sa korisnicima koji vas prate, tako što ona pravi poseban inboks u koji se smještaju komentari sa “Facebooka”, “Instagrama”, kao i poruke sa “Messengera”.

Aplikacija korisniku pruža i analitičke informacije u vezi sa stranicom koju vodi.

“Facebook Creator” je već dostupan za iOS, dok će korisnici Android platforme na svoju verziju morati da sačekaju nekoliko mjeseci, prenosi B92.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!