Muž joj zabranio da se takmiči za najbolju guzu Brazila, ostavila ga i pobijedila

649

U Brazilu se svake godine održava tamičenje za najljepšu zadnjicu. Ovogodišnja pobjednica je Rosi Oliveira, žena koja je bila spremna da žrtvuje brak kako bi učestvovala u ovom programu.

U finalu takmičenja je učestvovalo trinaest dama, a ubjedljivu pobjedu odnijela je Rosi Oliveira- ljepotica koja je predstavljala državu Amazonas.

Ona je kasnije otkrila neobičnu priču koja stoji iza ove titule.

Kako bi učestvovala u takmičenju, Rosi je žrtvovala svoj brak. „Muž mi je rekao mi da biram između njega i ovog takmičenja“, kazala je za „Dejli Mejl“.

Riješena da ostvari svoj san i osvoji titulu najljepše guze Brazila, Oliviera ga nije poslušala. Kako kaže, zbog toga joj uopšte nije žao.

„Bila je to najlakša odluka koju sam ikad donijela. Sanjala sam o ovom trenu od djetinjstva pa nisam htjela da mu dopustim da mi on stane na put. Još uvijek ne mogu da vjerujem da se ostvarilo. Moram da se uštipnem da se uvjerim da ne sanjam“, istakla je pobjednica.

Rosi je otkrila da joj je magazin „Plejboj“ ponudio snimanje, ali da još uvijek nije sigurna da li će pristati.

Inače, pored velike i lijepe zadnjice, ovo takmičenje je zahtijevalo i vladanje određenim aktivnostima, poput spuštanje na sve četiri i izbacivanje zadnjice pred kamerama, kao i posjedovanje harizme, prenosi Krstarica.

„Pobjednica takmičenja predstavljaće Brazil u inostranstvu, pa nije samo dovoljno imati dobru guzu. Potrebna im je i harizma“, rekla je jedna od žena iz komisije, a zatim dodala:

„Guze su nacionalna opsesija u Brazilu. Mi se ponosimo našim zadnjicama, a „Mis najljepše guze“ će predstavljati sve nas, zato je tako teško izabrati pobjednicu“.

Kolika je zaintersovanost žena za ovo takmičenje govori činjenica da je prošlog mjeseca otkriveno čak šest djevojaka koje su lažirale glasanje na internetu. Jedna je čak morala da prođe rendgen kako bi se utvrdilo da je njena pozadina potpuno prirodna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!