Poziv za učešće na prvoj konferenciji ženskog preduzetništva u RS

510

Prva konferencija ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj biće održana 15. decembra, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske sa početkom u 9 časova.

Kako je saopšteno iz Privredne komore RS, konferencija se održava pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Osnovni cilj konferencije je razmjena iskustava na polju razvoja ženskog preduzetništva i unapređenje saradnje preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije je predviđeno održavanje dva panela kroz koje će se predstaviti institucionalna podrška ženskom preduzetništvu, kao i iskustva preduzetnica, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće održani i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Privredna komora Republike Srpske kao član tima Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske pozvala je sve zainteresovane da uzmu učešće na Konferenciji i B2B razgovorima u Banjoj Luci, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 11. decembar 2017. godine putem linka: http://womenentrepreneurship.talkb2b.net/

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!