Opozicioni odbornici od danas u zajedničkom klubu

535

Odbornici u Skupštini grada Banjaluka Aleksandar Petković, Draško Stanivuković, Mirna Savić Banjac i Saša Lazić od danas  ( 23.11.2017.godine) će i zvanično djelovati u zajedničkom klubu odbornika SDS-PDP-NDP.

Zajednički klub formiran je zbog potrebe za snažnijim i vidljivijim zastupanjem interesa građana koji su svoje povjerenje ukazali ovim odbornicima, ali i partijama iz kojih dolaze.

Početak rada novog kluba odbornika „SDS-PDP-NDP“ biće i zvanično potvrđen uoči sutrašnjeg zasjedanja Skupštine grada Banjaluka.

Zajedničko djelovanje odbornika Petkovića, Stanivukovića, Lazića i Savić-Banjac biće usmjereno na zastupanje interesa običnih ljudi, koji od svojih predstavnika u gradskom parlamentu to očekuju.

Kroz ukazivanje na nagomilane probleme, te borbu protiv ličnih interesa pojedinaca opozicioni odbornici nastojaće dati konstruktivne prijedloge za poboljšanju uslova života u Banjaluci.

U tom smislu, odbornici novoformiranog kluba, pozivaju građane građane na svakodnevnu saradnju i kontakt kako lično, tako i telefonom, elektronskom poštom ili putem društvenih mreža.

Odbornici novog kluba SDS-PDP-NDP u Skupštini grada Banjlauka nastojaće kao i do sada da njihov rad bude maksimalno transparentan i podložan kritici, te u tom smislu stoja na raspolaganju i građanima i medijima, navodi se u saopštenju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!