Veze sa kolegama cvjetaju kada je hladno

585

Kancelarijske šeme su mnogo češće nego što mislimo, skoro svaki drugi ispitanik je rekao da se u nekom trenutku života zabavljao sa kolegom ili koleginicom. Kod dvije trećine njih romansa je počela tokom hladnih dana.

Kratki, hladni i sumorni dani tjeraju nas da se zaljubimo u kolegu! Barem tako kaže britansko istraživanje sprovedeno na uzorku od 2.000 zaposlenih. Razlog za to ili povod su tradicionalne novogodišnje zabave na kojima se zaposleni opuste, popiju koju čašicu više i prepuste strastima.

Najveći broj ispitanika, čak dvije trećine, priznao je da je njihova romansa počela tokom hladnih dana, a za 30 odsto talična je bila novogodišnja zabava na kojoj su se prvi put poljubili.

Kancelarijske šeme su mnogo češće nego što mislimo, skoro svaki drugi ispitanik je rekao da se u nekom trenutku života zabavljao sa kolegom ili koleginicom. A 12 odsto imalo je privilegiju da zaviri u krevet nadređenog.

Svaki četvrti šef, ipak, ne voli ljubavisanje po kompanijskim hodnicima, zbog čega 40 odsto zaljubljenih ptičica krije vezu što je duže moguće. Doduše, nije to glavni razlog za misteriju, već činjenica da petina parova na poslu ima partnera kod kuće, pišu Novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!