Banjalučke servisne informacije

135

Izvještaj za četvrtak 7. decembar, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka:
Nisu evidentirana krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice povrijeđeno.

Služba hitne pomoći:
Pregledano je 77 pacijenata i obavljeno 15 kućnih posjeta.

Porodilište:
Rođeno je sedam beba – dvije djevojčice i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica:
Imala je pet intervencija.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća  isključenja:

  • od 09:00 do 10:00 časova – dijelovi naselja: Petrićevac i Motike;
  • od 09:00 do 12:00 časova – dijelovi ulica: Od Zmijanja Rajka i Karađorđeva br. 2. te dijelovi naselja: Novoselija, Grab, Srpske toplice i Banj brdo;
  • od 10:00 do 10:30 časova – dio naselja Piskavica;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Hilandarske, Jovice Savinovića, Braće i sestara Kapor, Kosovske i Zvjezdana Mandića, te dijelovi naselja: Bukvalek i Bistrica.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom je uredno. Tehničke ekipe Vodovoda će danas raditi na redovnom pregledu vodovodne mreže kao i na otklanjanju kvarova u ulicama Branka Koščice 33 i Prvoj kuljanskoj, te u naselju Šindraci. Izvođenje radova na pomenutim lokacijama može u periodu od 08.00 do 15.00 časova, dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama. Zbog nedostatka električne energije, od 9.00 do 12.00 časova, na pumpnoj stanici Grab doći će do prekida vodosnabdijevanja naselja Grab u navedenom periodu.

Prognoza vremena:
Jutro hladno i pretežno vedro, u nižim dijelovima grada i oko rijeka prolazna magla koja će se ponegdje zadržavati i prije podneva. Tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme. Duvaće slab i promjenljiv vjetar, popodne jugozapadni. Jutarnja temperatura oko -1°C, a najviša dnevna do 12°C

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!