Partizan smijenio trenera

362

Košarkaški klub Partizan smijenio je dosadašnjeg trenera Miroslava Nikolića zbog serije loših rezultata u ABA ligi i Evrokupu, potvrđeno je večeras agenciji Beta u klubu.

“Miroslav Nikolić od večeras više nije trener Partizana. Na sutrašnjoj utakmici Evrokupa protiv Bilbaa, ekipu će predvoditi trener Aleksandar Matović, dok je za četvrtak, 14. decembar u 15 časova, zakazana sjednica Upravnog odbora kluba na kojoj će biti donijeta odluka o novom treneru i članovima stručnog štaba”, izjavio je predsjednik kluba Svetozar Mijailović.

.
Nikolić je ljetos preuzeo crno-bijele, ali nije uspio da zadovolji Upravu rezultatima, pa je dobio otkaz tri dana poslije poraza od Cedevite u Beogradu.

Partizan je na diobi četvrte pozicije u ABA ligi sa još četiri tima sa skorom od pet pobjeda i šest poraza, dok je u grupi u Evrokupu poslednji sa jednim trijumfom i šest poraza.

Crno-bijeli su u seriji od pet uzastopnih poraza, a posljednji put pobijedili su Mega Bemaks 11. novembra.

Još uvijek nije poznato ko će biti novi trener Partizana, ali će u sutrašnjoj utakmici Evrokupa crno-bijele s klupe predvoditi Aleksandar Matović, javlja Beta.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!