Јokić se vratio dabl-dablom za pobjedu Denvera

1200

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Јokić vratio se na teren poslije desetak dana pauze, a njegovi Nagetsi slavili su protiv Nju Orleans Pelikansa – 117:111.

Meč u Koloradu riješen je tek poslije pet dodatnih minuta igre, a Јokić je za 22 minuta na parketu upisao 13 poena (5/11 za dva, 1/2 za tri), 11 uhvaćenih lopti i četiri asistencije.

Ipak, junak večeri bio je Vil Barton, koji je osam od svojih 19 poena upisao u produžetku, uz šest asistencija i četiri skoka, dok je najefikasniji bio Geri Heris sa 21 poenom i pet uspješnih dodavanja.

Odličan je bio i Trejl Lajls sa 19 poena i sedam skokova, Džamal Marej dodao je 15, a Vilson Čendler i Mejson Plamli po devet poena.

Kod gostiju su standardno najbolji bili Demarkus Kazins sa 29 poena (4/9 za dva, 5/8 za tri) i po četiri skoka i asistencije, odnosno Entoni Dejvis – koji je pored 28 poena imao i 12 uhavaćenih lopti i pet blokada.

Pelikansiama nije pomogla ni sjajna partija Džrua Holideja – 25 poena, osam skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte.

Denver je zabilježio 16. trijumf, pored 13 poraza, dok Nju Orleans sada ima polovičan učinak poslije svog 30. meča, javlja B92.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!