Počinje “Snješkovo” – ulaz besplatan, svako dijete dobiće slatkiš (PROGRAM)

779

Svečano otvaranje četvrte po redu, humanitarne i kulturno-zabavne manifestacije pod nazivom „Snješkovo” održaće se u nedjelju 17. decembra, u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

Nakon zabavnog programa za djecu na platou ispred ulaza za publiku Dječijeg pozorišta RS, manifestaciju će zvanično otvoriti predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović.

Nedjelja, 17. decembar,  u 12 časova:

* Muzičko – scenski program sa Ivicom i Maricom

* Nastup učenika Muzičke škole “Vlado Milošević”, Bojan Grmuša

* Pobjednica festivala “Mali kompozitor”, Milica Jovanović

* Hor “Vrapčići”

* Dolazak kočija Djeda Mraza u Dječije pozorište Republike Srpske.

* Svečano otvaranje manifestacije i uručenje ključeva Snješku Bijeliću, domaćinu Snješkova (Predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović)

* Druženje sa Djedom Mrazom, Svetim Nikolom i Snješkom Bijelićem

 

“Snješkovo” će biti otvoreno svakodnevno od 17. do 29. decembra od 12 do 20 časova u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

Osim u plesnim, pjesničkim, slikarskim i klovnovskim radionicma, mališani će uživati i u bajkama koje će im čitati poznati gosti, a kroz ovaj čudesni svijet zimske bajke vodiće ih domaćin, Snješko Bijelić i upoznati ih sa Svetim Nikolom, Djedom Mrazom i drugim dragim gostima.

Za vrijeme Snješkova najmlađi posjetioci će uživati u pomno osmišljenom bogatom edukativnom programu u vidu slikarskih, plesnih, pjesničkih, muzičkih, klovnovskih radionica, te mnogim drugim zabavnim aktivnostima, a prije svega u razgledanju prelijepih ambijentalnih instalacija vezanih za idilični čarobni svijet zimske bajke.

Na samom ulazu mališane će dočekati kućica Maše i Mede u zimskom ruhu, nakon toga moći će da posjete Srećkov i Tedijev kutak i Kuću slatkiša, gdje će imati priliku i da se fotografišu sa Snješkom Bijelićem, Djedom Mrazom ili Svetim Nikolom.

Manifestacija je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva i pokloni biće donirani zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“.

Svakog mladog posjetioca “Snješkova” čeka i slatkiš, dar pokrovitelja- Vlade Republike Srpske.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

(Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!