Vučić dobio prijeteće pismo

345

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću stiglo je prijeteće pismo potpisano sa “Pavelićevi križari, ustaški gerilci”, koje je poslato iz njemačkog grada Hanovera.

Pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik. Djeluje kao da je odštampano na štampaču i puno je slovnih i pravopisnih grešaka, navodi Blic.

“Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i posljednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce”, piše u pismu.

U Predsjedništvu Srbije je za Blic rečeno da je pismo koje je upućeno na ime Vučića stiglo na Andrićev venac u zgradu Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije u trenutku dok se on nalazio u posjeti Kubi.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering, javlja Srna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!