FK Borac: Igrači dobili plate, uprava kuje planove

397

Uprava Borca sprema se za zimski prelazni rok i proljećnu polusezonu, moguć povratak otpisanih fudbalera.

Fudbaleri Borca nalaze se na odmoru, a proteklih dana isplaćene sui m po tri zaostale plate.

Uprava kluba ne odustaje od zavrtanog cilja – plasmana u Ligu za šampiona i radi na dovođenju kvalitetnih pojačanja, al ii trenera koji će donijeti željeni rezultat.

Trenutno se pregovara sa nekoliko iskusnih igrača, kao i trenera, a iz Fk Borac najavljen je dolazak i nekoliko mlađih igrača.

U narednom period klub bi trebao napustiti Vladan Danilović za kojeg se, prema trvdnjama iz Borca, raspituje nekoliko francuskih klubova, a njegovom prodajom  dodatno bi se stabilizovala finansijska situacija u klubu.

U Borcu se spremaju i za isplatu dugova koji će doći na naplatu, pa je z ate potrebe zatvorena finansijska konstrukcija, ističu u Borcu.

Uprava banjalučkog kluba ističe da ima dugoročne ciljeve i najavila je izgradnje još jednog terena sa prirodnom travom koji je neophodan u ovom momentu, a očekuje se i popuna Upravnog odbora kluba.

Ono što je posebno interesantno je mogućnost da igrači koji su na transfer listi ipsak ostanu u klubu.

“Bojan Puzigaća, Ivan Delić i ostali koji su na transfer listi ne znači da će sigurno napustiti klub, jer se očekuje dolazak novog trenera, koji će možda imati drugačiju viziju od prethodnih. Što se tiče dugovanja prema njima i ona će biti regulisana u najskorijem roku, jer razgovor sa tim igračima tek slijedi”, najavili su iz FK Borac.

(mondo.ba)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!