Raspisani javni poziv i konkurs iz oblasti boračko-invalidske zaštite

394

Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu objavilo je danas javni poziv za sufinansiranje aktivnosti udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite kojima je utvrđen status udruženja od interesa za Grad i konkurs za sufinansiranje projekata/programa udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite u 2018. godini.

Kada je riječ o javnom pozivu boračkim udruženjima od interesa za Grad, potrebno je da dostave: godišnji program rada za 2018. godinu, pregled materijalnih troškova neophodnih za rad i aktivnosti u 2018. godini i godišnji izvještaj za sufinansiranje  aktivnosti u 2017. godini.

Na konkurs za sufinanisranje projekata, udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite Grada Banja Luka, uz prijavu na konkurs, treba da dosatve: dokaz o registraciji, (kopija rješenja o upisu u registar udruženja kod Osnovnog suda u Banjoj Luci), spisak registrovanih članova boračkih organizacija ovjeren od strane ovlaštenog lica boračkih organizacija, (organizacije koje su ranije dostavljale spiskove uz ovu prijavu dostavljaju samo dopunske spiskove), projekat/program sa utvrđenim aktivnostima i ciljevima i brojem korisnika koje ti projekti/programi obuhvataju, finansijski plan za svaki projekat/program, detaljno razrađen elaborat za svaki projekat/program i dokaz o realizaciji projekata/programa iste vrste iz prethodne godine sa spiskom korisnika.

I javni poziv i konkurs otvoreni su do 18. januara 2018. godine.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!