Humanitarno veče u četvrtak, Egi treba pomoć – dođite na druženje

392

Želimir Klepić zvani Ega iz Banjaluke je osoba sa Daunovim sindromom. Rodbina, komšije i prijatelji organizuju humanitarno druženje, kako bismo zajedno pomogli našem sugrađaninu.

Kao licu sa posebnim potrebama Željku je potrebna sva moguća briga i pažnja, ali njegova porodica trenutno nije u mogućnosti da samostalno isfinansira sve njegove potrebe.

Kako bi mu pomogli, njegova rodbina, prijatelji i komšije su odlučili da organizuju humanitarno druženje u Country Clubu (Banjaluka), gdje je Željo – Ega (kao komšija) bio omiljen među osobljem, muzičarima i mnogim drugim koji su posjećivali ovaj ugostiteljski objekat.

Druženje će biti održano u četvrtak, 25. januara, sa početkom u 20 časova, a cilj je da se prikupi što više sredstava kako bi se Želji olakšala njegova svakodnevnica. Vlasnici Country Cluba ustupili su objekat bez naknade, dok su nekadašnji konobari i muzičari pristali da volontiraju tu noć.

Sva prikupljena novčana sredstva tokom ove večeri biće uplaćena na žiro račun njegove sestre-staratelja Ankice Klepić.

Oni koji nisu u prilici da dođu, a zainteresovani su da pomognu, mogu to urade uplatom novčanih sredstava na žiro račun broj: 562 099 80254461 35 NLB Razvojna banka (na ime Ankica Klepić), doniranjem određenih proizvoda ili da se direktno jave na broj Željkine sestre-staratelja na broj telefona +387 (0)66 886 048.

Ovom prilikom organizatori ovog humanitarnog druženja još jednom pozivaju sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj akciji, i u skladu sa svojim mogućnostima finansijski pomognu Željku.

(mondo.ba)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!