Status proslavljene banjalučke glumice uzdrmao društvene mreže

911

Višestruko nagrađivana glumica Slađana Zrnić na društvenoj mreži se osvrnula na ponašanje studenata, na sinoć održanom Gala koncertu – Simfonijskog orkestra Akademije umjetnosti UNIBL i Umjetničke grupe TUTE Tjenđin Univerziteta tehnologije i obrazovanja iz Kine.

Poznata Banjalučka glumica kako piše, razočarana je i uplašena ponašanjem studenata prilikom izvođenja Betovenovog Trećeg koncerta za klavir i orkestar, ce mol, op.37, pod dirigentskom palicom Milana Savića.

Kako piše, sudenti koji su došli na Gala koncert ponašali su se neprimjereno, hodali, pričali, fotografisali se. U kratkom razgovoru za portal BlMojGrad kaže da većina studenata u publici ni jednog trenutka nije pokazala interesovanje za izvedbu ali ni poštovanje i osnovnu kulturu za trud i rad njihovih profesora i kolega.

Kako se može vidjeti sa slike u komentaru, ali i iz iskustava sa javnih događaja u Banjaluci, postalo je lakše ili jedino moguće, gledati izvođače ali na displeju mobilnog telefona osoba koje ih snimaju isred vas.

Povodom otvaranja Konfucijevog instituta na Univerzitetu u Banjoj Luci, Univerzitet u Banjoj Luci u saradnji sa Tjenđin Univerzitetom tehnologije i obrazovanja organizovao je Gala koncert – Simfonijskog orkestra Akademije umjetnosti UNIBL i Umjetničke grupe TUTE Tjenđin Univerziteta tehnologije i obrazovanja iz Kine.

Status Slađane Zrnić na društvenoj mreži je za samo sat vremena zabilježio 150 reakcija i preko 50 komentara, što možda najbolje govori o prisutnom problemu o kojem se do sada nije govorilo.

(blmojgrad.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!