Leskovac: Pozvali novinare na svečano otvaranje septičke jame

698

Leskovački novinari dobili su, nesvakidašnji zvaničan poziv od Agencije za lokalni ekonomski razvoj da prisustvuju svečanom otvaranju septičke jame u osnovnoj školi u Miroševcu.

Prema mišljenju potpredsjednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) i urednika “Kikindskih novina” Željka Bodrožića, ovakva situacija samo pokazuje besmisao u koji su upali.

Društvene mreže preplavile su informacije o pozivu za puštanje u rad septičke jame u Osnovnoj školi “Slavko Zlatanović” u Miroševcu, a koji je na adresu Jugmedie stigao od Agencije za lokalni ekonomski razvoj.

“Obaveštavamo vas da će se u utorak 23. 1. 2018. god, u 13 časova u školskom dvorištu OŠ “Slavko Zlatanović” u Miroševcu pustiti u rad septička jama na kojoj je rađeno investiciono održavanje pa vas ovom prilikom pozivamo da prisustvujete”, navodi se u pozivu za novinare.

Zasada je neizvjesno da li će se i ko od lokalnih medija odazvati pozivu Agenicje.

Iako je ovaj i ovakav poziv za mnoge iznenađenje, na jugu nije novina da se “svečano”, uz prisustvo brojnih lokalnih medija otvaraju i puštaju u rad različite stvari.

Do sada su svečano otvarani brvno u Donjem Vlasu, rampa za osobe sa invaliditetom, ali i čajna kuhinja u Domu zdravlja u Ražnju, dok će prvi čovjek Leskovca ostati upamćen i po otvaranju turskog butika i održavanju konferencije za novinare na Svetoilijskom groblju, kada je, između ostalog, svečano otvoren toalet, prenose Južne vesti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!