Govedarica: Cvijanovićeva najodgovornija za političku korupciju, ostaće upamćena po mnogobrojnim lapsusima

424

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica je reagujući na izjavu potpredsjednika SNSD-a Željke Cvijanović da lider ove stranke Milorad Dodik zna da uživa podršku cjelokupnog članstva i organa SNSD-a, za razliku od predsjednika SDS-a, rekao da je Cvijanovićeva “najodgovornija osoba za pojavu političke korupcije u Republici Srpskoj”, jer je “otvorila proces kupovine narodnih poslanika i odbornika”.

On je ocijenio da će, osim slučaja “kupovine poslanika”, proteklih nekoliko godina koliko se Cvijanovićeva nalazi na čelu Vlade Srpske biti upamćene po njenim “mnogobrojnim lapsusima i postupcima nepriličnim funkciji predsjednika Vlade”.

Govedarica je pozvao Cvijanovićevu da pogleda redove mladih i obrazovanih ljudi koji jedino rješenje vide u odlasku iz Srpske, navodeći da ti redovi ispred ambasada i konzulata pokazuju “katastrofalne posljedice rada njene Vlade”.

Predsjednik SDS-a je izjavio da demokratska klima u ovoj stranci postoji već godinama za razliku od SNSD-a gdje, kako je naveo, vlada jednoumlje, pa nije teško zaključiti zašto se Republika Srpska nalazi u ovakvom stanju, javlja Srna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!