Tuča u emisiji (VIDEO)

717

U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV izbila je tuča uživo u direktnom programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije.

Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog, došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini.

Prvo je verbalni “rat” počeo između ukrajinskog politikologa Dmitrija Suvorova i gosta, za kojeg Sputnjik piše da je njemački političar Andreas Maurer.

Maurer je naveo da su napadi koji traju na istoku Ukrajine, u Donbasu, odnijeli živote 200 djece. Suvorov je to demantovao i tražio relevantne fotografije kao dokaze.

U namjeri da smiri Suvorova, voditelj Andrej Norkin pokušao je da ga uhvati za rame, na šta je Ukrajinac žestoko reagovao, pa je nastala tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko ljudi.

Čitam mnogo komentara o tome kako su me pretukli, navodno. Smiješno je kad čitam navode da je Norkin prebio Suvorova… Jasno se vidi da je on krenuo ka meni i napao me, ali ja sam krenuo u kontranapad, ali su me spriječili. Nekoliko ljudi protiv jednog – tipičan ruski svijet. Ne mogu da kažem da sam pobijedio, ali nisam ni izgubio – napisao je Suvorov na Fejsbuku.

Vojni sukob u Ukrajini počeo je još 2014. gosine, a u februaru 2015. sukobljene strane potpisale su Minski sporazum. Situacija je i dalje pod tenzijama, s obzirom na to da obje strane optužuju jedna drugu za kršenje primirja, javlja B92.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!