Donacija kompanije Milbauer za vrtić Pčelica

643

U Gradskoj upravi danas je potpisan ugovor o donaciji sredstava za potrebe Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, između Grada Banja Luka i kompanije Milbauer. U ime Grada Banja Luka, ugovor je potpisao gradonačelnik Igor Radojičić, dok je u ime donatara – kompanije Milbauer, potpis na ugovor stavio potpredsjednik kompanije Ivan Malić.

Gradonačelnik Radojičić je rekao da Grad na ovaj način nastavlja akciju sa društveno odgovornim kompanijama koja je započeta prošle godine.

– Sve dosadašnje donacije odnosile su se prvenstveno na djecu i porodicu, a donaciju Milbauera ćemo iskoristiti za zamjenu i rekonstrukciju stolarije u vrtiću Pčelica, gdje uslovi za djecu nisu bili dobri, pogotovo za vrijeme zime. Ovim povećavamo broj društveno odgovornih kompanija koje su sa nama učestvovale u izgradnji i rekonstrukciji dječijih igrališta, opremanju vrtića i slično. Ove godine nastavljamo i akciju izgradnje igrališta, jer već imamo dogovore za šest lokacija, a imamo u planu i tri nova vrtića, čime ćemo povećati kapacitete Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje – istakao je Radojičić, te i ovoga puta pozvao društveno odgovorne kompanije da se uključe u akciju Gradske uprave.

Marketing menadžer kompanije Milbauer, Vedran Francuz, izjavio je da su ovom donacijom željeli da promovišu zdrave vrijednosti u našoj društvenoj zajednici.

– Nije nam prvi put da pokazujemo odgovornost prema zajednici u kojoj živimo. Vjerujemo da je današnje potpisivanje ugovora samo početak jednog čvrstog i dugotrajnog partnerstva – naglasio je Francuz.

Direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Jelena Kurtinović, kazala je da je vrijednost donacije 15.000 KM i zahvalila kompaniji Milbauer na donaciji.

– Posebno smo radosni zbog naše djece iz vrtića Pčelica kojima će svaka narednna zima biti mnogo toplija u njihovom vrtiću, a na taj način ćemo lakše sprovoditi i vaspitno-obrazovni rad. Objekat vrtića Pčelica je izgrađen 1982. godine i bila je nepohodna zamjena stolarije – zaključila je Jelena Kurtinović.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!