Dodik: SNSD može ostvariti istorijski uspjeh

492

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas na obilježavanju 20 godina od osnivanja SNSD-a u Brodu da stranka na predstojećim izborima može imati istorijski uspjeh, ukoliko budu zajedno radili.

Dodik je na svečanoj sjednici Opštinskog odbora SNSD-a rekao da je prošlo 20 godina koje su bile izazovne i teške, ali da su u Brodu zajedno, uspješniji iz godine u godinu, javio je RTRS.

“Ne radi se ovdje samo o infrastrukturnim projektima. Pokušavamo da izgradimo odgovornost prema lokalnoj zajednici i prema Republici. Došao sam ovdje da im se zahvalim, jer nije uvijek bilo lako biti član SNSD-a”, rekao je Dodik.

On je istakao da je došao i da ih podži, jer predstoje i izbori, gdje će se mjeriti prava snaga stranke. “Ukoliko budemo zajedno radili, možemo imati istorijski uspjeh”, naveo je Dodik.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Ilija Jovičić kaže da je danas veliki dan za opštinsku organizaciju.

“Mi smo jedna moćna organizacija, koja iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate. Takav kontinuitet očekujem i u ovoj izbornoj godini”, rekao je Jovičić.

On je dodao da SNSD ima snagu za pobjedu na izborima.

“Stanje stranke u Brodu se popravlja u odnosu na 2012. godinu, kada smo bili u nekoj, da tako kažem, depresivnoj fazi. Sada sa zadovoljstvom mogu i kao predsjednik OO i kao načelnik da podvučem, u Brodu se stvari kreću ka boljem. Opština iz dana u dan napreduje”, naveo je Jovičić.

SNSD u Brodu ima 2.000 članova. Opštinski odbor broji 44 člana, Predsjedništvo 19, a Izvršni komitet sedam, javlja Srna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!