Obilježavanje Svjetskog dana voda: Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

379

U Banjaluci će, u organizaciji „Vodovoda“, sutra, (četvrtak, 22. marta) biti obilježen Svjetski dana voda. Manifestacija će biti održana na Trgu Krajine, sa početkom u 12 časova.

Kako je saopšteno iz ovog preduzeća, osim Aktiva direktora osnovnih i Aktiva direktora srednjih škola banjalučke regije, ove godine manifestaciju će podržati i profesori i studenti Prirodno-matematičkog, Tehnološkog i Šumarskog fakulteta, kao i profesori i studenti Univerziteta za poslovne studije, te Nezavisnog univerziteta u Banjoj Luci.

Oni će, kao i predstavnici Republičkog hidrometeorološkog zavoda, tokom manifestacije, predstaviti svoje  programe i aktivnosti.

Prigodnim programom na bini, prisutnim će se predstaviti nastavnici i učenici banjalučkih osnovnih škola „Zmaj Jova Jovanović“ i  „Ivo Andrić“, kao i specijalni gosti manifestacije, štićenici JU „Dom Rada Vranješević“ i  JU Centra „Zaštiti me“.

Kroz predstavljanje kadra i opreme, zainteresovani će imati priliku da se upoznaju i s aktivnostima sljedećih sportskih klubova: Sportsko ribolovni savez RS,  Ronilački klub „Buk“, Ronilački  klub „Delfin“, Kajak kanu klub „Vrbas“, Rafting klub „Kanjon“, Rafting klub „Argonaut“ i SUG Dajak klub.

Ovom prilikom, „Vodovod“ će prezentovati dio svojih aktivnosti koje ulaže kako bi više od 200.000 stanovnika banjalučke regije imalo higijenski ispravnu vodu za piće.

Manifestaciju je podržao i Grad Banja Luka.

Obustava saobraćaja

Zbog obilježavanja Svjetskog dana voda, 22. marta, od 12.00 do 14.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Pošte do Ulice Marije Bursać.

Za vrijeme trajanja obustave, stajalište „Boska“ biće van funkcije, jer će autobusi iz smjera Gradskog mosta biti preusmjereni na Kninsku i Vidovdansku ulicu (Stara autobuska stanica).

Iz smjera Fabrike duvana, sva stajališta su u funkciji i autobusi će nakon pošte biti preusmjereni u Ulicu Milana Tepića.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!