Spilberg otkrio detalje o novom filmu

498

Reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu “Legend of Our Lifetime”, koju britanski časopis Empire dodjeljuje najuspješnijim filmovima u proteklih 12 mjeseci. U govoru prlikom dodjele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Slavni reditelj je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu sljedeće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

“Uvijek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima, od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovdje snimim dosadašnje filmove, a vjerujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu”, rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vrijeme snimanja novog dijela imaće 76 godina, prenosi B92.

Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl “Ready Player One” u bioskope stiže u maju.

(CDM)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!