Promocija spota za pjesmu “Šangaj”: “Džet poezi kabare” u MSURS

506

Muzičko-poetska grupa “Džet poezi kabare” danas od 19.30 časova u MSURS  organizuje promociju video-spota za pjesmu „Šangaj“.

Po riječima benda publiku i goste čekuje  nesvakidašnja poetsko-muzička press prezentacija u kojoj će svaki novinar koji postavi pitanje dobiti pjesmu kao poklon.

Sa publikom će se družiti članovi “Džet poezi kabarea” i reditelj spota Mišo Kočić. Svi koji dođu imaće priliku da probaju tradicionalni eliksir cjelomudrosti napravljen od riže po kineskom receptu Mau Ce Vida što će se služiti sa čajem od jasmina sa obala dalekih okeana.

Saša Berendika jedan od članova benda kaže da će bend nakon predstavljanja spota za pesmu “Šangaj” krenuti u ozbiljnu promociju prvenca.

– Nakon ove promocije trebali bi da održimo nekoliko koncerata u Višegradu, Foči, Trebinju,  Kozarskoj Dubici, Jezeru i Čelincu. U pregovorim smo sa organizatorima “Nišvila” oko nastupa na festivalu, radimo na jednoj aplikaciji pomoću koje bi se mogla skinuti naša muzika sa interneta i što je najvažnije počeli smo rad na pjesama za drugi album, ukratko “Džez poezi” radiće punim tempom – rekao je Brendika.

Dodao je da je bend prezadovoljan spotom za pjesmu “Šangaj” u šta će se publika moći uvjeriti večeras u MSURS.

– Aleksandar Zorić je radio fotografiju, Duško Lazić se bavio rasvjetom, Milan Todorović je producent i Siniša Žigić kao montažer spota. Takođe tehničku i scenografsku podršku sa radile moje kolege sa RTRS Vlasta Opačić Karan, Vladimir Kukavica, Vera Petković, Aida Halilović,  i ovim putem moram se zahvaliti na nevjerovatnoj podršci i jednom velikom entuzijazmu uloženim u rad na ovom spotu i kompletan rad oko benda u zadnje vrijeme. Žive kadrove benda smo snimali u klubu “Rudi” u jednoj sjajnoj džez atmosferi sa nekim toplim svijetlom, dok je drugi, igrani deo spota radio Mišo uz punu kreativnu slobodu, rezulta je odličan i u to će se moći uvjeriti svi koji pogledaju spot – rekao je Berendika.

(Srpska Info)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!