Savjeti iz ljubavnih filmova koji vam mogu pomoći kod žena

532

Jasno nam je, niste jedini koji bi se radije ranili tupim nožem nego proveli nekoliko sati uz televizor uz srceparajuće scene koje ne samo da su teško gledljive, već ih je toliko teško “svariti”. Međutim, ako ste nekad slučajno zbog drugarice, sestre, ili društva gledali neku “limunadu”, mogli ste primijetiti neke stvari koje bi u budućnosti znatno mogle popraviti šanse kod žena. Izgleda da stara narodna “u svakom zlu neko dobro” stvarno ima smisla.

Sreća prati hrabre
Gledali ste barem jedan film u kojem glavni lik završava s ljepoticom tek nakon dugog udvaranja. Naravno, u filmu se možda to srećno završilo, ali bez pretjerivanja, jer bi u stvarnom životu pretjerivanje moglo dovesti do toga da umjesto s njom završite sa zabranom približavanja osobi koja vam se sviđa. Ipak, odvažite se i budite drugačiji, istaknite se iz gomile prosječnih muškaraca koji je oblijeću i ne odustajte već ako vam se nakon prvog pokušaja čini da vas ne doživljava.

Žene vole kad su muškarci gospoda
U redu, žene traže jednakost, ali to ne znači da se prema njima odnosiš kao prema drugu iz kvarta i da će se uvrijediti ako im otvoriš vrata, primakneš stolicu, poneseš stvari… Većina nas zaboravlja na gospodske manire, iste one koje krase svakog pravog muškarca i koje ga čine toliko uspješnog kod suprotnog pola. U modernom smo dobu i mnogi ovakav način ponašanja prema ženama smatraju smiješnim, ali to nikako ne znači da su u pravu.

Neke stvari ostavite mašti
Žene jednostavno obožavaju misteriozne muškarce, muškarce koje nisu kao otvorena knjiga, lako predvidljivi i samim time dosadni. Ne morate joj se odmah otvoriti i istog trena. Neke stvari zadržite za sebe, u drugim stvarima budite suzdržani, ne navaljujte, napalite je, a zatim se odmaknite. Ne bacajte istog trena sve karte na sto, igrajte pametno jer to će je potpuno raspametiti.

Dođite u dodir s njenom ženstvenom stranom
Ona troši mnogo vremena kako bi u svakom trenutku izgledala lijepo, a što je najgore, većina od nas takve stvari uopšte ne primjećuje. Obratite pažnju na promijene u njenom izgledu i dajte joj do znanja da vam se sviđa to što vidite. Svaki kompliment pomoći će joj da se osjeća privlačnije, što će joj podići samopouzdanje, a vjerujte da je to pravi put za više akcije pod čaršavima.

Samopouzdanje je privlačno
Jedna od važnijih stvari je vjerovati u sebe i svoje sposobnosti, ali do te mjere da to ne preraste aroganciju. Da, iako mnogi filmovi završe tako da onaj sramežljiv dečko ipak dobije djevojku, stvarnost je drugačija. U većini slučajeva će je najvjerovatnije osvojiti tip koji zrači samopouzdanjem. I zato, kao što smo već nebrojeno puta pisali, radite na tome jer samopouzdanje otvara mnoga vrata, kako u poslovnom svijetu, tako i kad je u pitanju nježniji pol.

Fizički kontakt je presudan
Gledajući raznorazne romantične filmove, nije teško primijetiti da je nekad dovoljan samo jedan slučajan dodir kako bi se rasplamsala ljubav između dvoje likova. Stvarnost nije mnogo drugačija i dobro je fizički kontakt ostvariti čim prije. To ne znači da djevojku treba da sablasno isprepipate, već da nježan dodir nadlaktice ili ramena tokom razgovora može učiniti čuda. Ali zapamtite, bitno je krenuti u pravom trenutku jer sve ostalo bi moglo izgledati u najmanju ruku čudno.

Priuštite joj avanturu
Žene vole avanturu, uzbuđenje i muškarce koji im to znaju pružiti. Budite otkačeni i spontani, unesite uzbuđenje u njen život i to će vam biti veliki plus. Monotonost ubija veze, nemojte joj stalno poklanjati iste poklone, budite originalni i pokažite da ste se potrudili da bi ona bila zadovoljna. Ako vi pokažete trud oko nečega i ona će se potruditi oko nekih drugih stvari. Ko zna, možda vas u krevetu iznenadi potezima za koje niste ni znali da su izvodljivi.

(macho.hr)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!