Dnevni horoskop

767
Ovan

Djelujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga vaša okolina reaguje na različite načine. Postoje situacije u kojima se poštuje vaša volja, ali ponekad vas prate i negativni komentari. Ne dopada vam se saznanje, da neko uporno ignoriše vaše emotivne želje bile male ili velike.

Bik

U rješavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demostrirate znanje i paktična rješenja. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni pred saradnicima. Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire koji će ga oduševiti.

Blizanci

Imate loš predosjećaj u vezi sa jednom osobom, stoga gubite interesovanje za neke poslovne susrete i obaveze. Potrebno je da se rasteretite od različitih pritiska, nemojte dozvoliti da vas neko profesionalno ucjenjuje. Uzalud prikrivate svoje emotivno neraspoloženje, vaši postupci dovoljno govore o stvarima koje želite.

Rak

Ponekad je lako ostvariti poslovne ciljeve, potrebno je da se zateknete na pravom mjestu i da povučete efikasan potez. Budite uporni u svojim namjerama. Prati vas romantično raspoloženje, a nečije riječi ili postupci u vama podstiču lavinu pozitivne energije. Djelujete pozitivno na svoju najbližu okolinu.

Lav

Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Umijete da ostvarite svoje emotivne namjere. Partner vam ugađa na najrazličitije načine.

Djevica

Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promijenite nečije mišljenje ili poslovnu odluku. Očekuje vas emotivno nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom koja je nervozna.

Vaga

Vaša interesovanja su praktične prirode, stoga svoju pažnju više usmjeravate na materijalne rezultate koji proizilaze iz završnog dogovora sa saradnicima. Ne možete da se zadovoljite prosječnim rezultatima. Iznenađuje vas nečija emotivna reakcija ili poruka koju dobijate. Ne uspijevate da uđete u nečiji trag.

Škorpija

Vašu pažnju zaokupljaju različite informacije i osoba koja ima neobične poslovne ideje. Važno je da se usresredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite svoju kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima. Suviše očekujete od osobe koja često mijenja svoje emotivno raspoloženje i odluke.

Strijelac

Nedostaje vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije i neskromne želje svojim saradnicima. Vaš odnos sa partnerom više podsjeća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu i na bliski emotivni susret. Nema potrebe da preuveličavate partnerov loš potez.

Jarac

Djelujete vrlo samouvjereno u situacijama za koje vaši saradnici nemaju dovoljno znanja, sposobnosti ili iskustva. Ipak, postoje određeni detalji koje vješto prećutkujete pred saradnicima. Želite da zaštitite svoje poslovne interese. Nemojte davati neka velika obećanja, ukoliko niste spremni da ih brzo realizujete.

Vodolija

Na osnovu novih informacija otkrivate različite detalje, koji utiču na osnovni poredak na poslovnoj sceni. Iskoristite povoljan trenutak za akciju. Vaš poslovni uspjeh i lično zadovoljstvo, proizilaze iz zajedničkih dogovora. Priželjkujete “poseban tretman” u emotivnom odnosu, ali potrebno je da navedete partnera.

Ribe

Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Ukoliko vam se neko pridruži, prihvatite različite podsticaje koji obećavaju zajednički uspjeh ili poslovni dobitak. Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako postajete izuzetno mnogo nervozni.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!