Dnevni horoskop

571
Ovan

Zadovoljni ste svojim odnosom sa voljenom osobom, neke stvari su se razriješile koje su vam zadavale glavobolje u proteklom periodu. Sada ćete napokon moći da se opustite i da uživate. Slobodnim Ovnovima na vidiku novo poznanstvo. Moguće je da ćete tu osobu upoznati preko prijatelja ili slično.

Bik

Osoba koja vam se dopada ovih dana će vas prijatno iznenaditi i obradovati. Osjećaćete se sjajno i bićete veoma zadovoljni. Ima izgleda da uđete u vezu sa osobom koju već neko vrijeme poznajete kroz posao. Oni zauzeti imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Moguće je da odete na kraći put.

Blizanci

Najrađe biste negdje otputovali, da pobjegnete od gužve i problema koji su se nagomilali u proteklom periodu. Moguće je da vam se uskoro ukaže prilika za tako nešto, makar i kraći put bi vam prijao da napunite baterije i da se rasteretite briga. Konflikt sa voljenom osobom ne izgleda uopšte bezazleno.

Rak

Ovo je pravo vrijeme za ljubav. Osoba koja vam se dopada prilično je tajanstvena i niste baš sigurni šta osjeća prema vama. U narednom periodu ćete se češće viđati i imati prilike da uspostavite neposredniji kontakt sa njom. Očekujte prijatna dešavanja na polju ljubavi, lijepo ćete se osjećati i biće puno zabave.

Lav

Izuzetno zanimljiv period je pred vama. Mlađa, komunikativna osoba, moguće vezana za nekakav put, pojaviće se iznenada u vašem životu. Vjerovatno ćete je upoznati kroz poslovnu saradnju, ili možda preko neke osobe sa posla. Dopašćete se jedno drugom na prvi pogled i moguće je da uskoro uđete u vezu.

Djevica

Ovih dana ćete se dosta kretati i izlaziti, odličan je period pred vama kako za posao tako i za ljubav. Osoba sa posla je ostavila snažan utisak na vas, uskoro očekujte da među vama počne nešto konkretnije da se dešava. Moguć je poziv za druženje izvan poslovnog okruženja. Zauzetim Djevicama je dan krize.

Vaga

Dvoumite se između dvije osobe, osoba sa kojom ste nekada bili opet je počela da vas kontaktira, a takođe imate i novo poznanstvo koje vam sve više i više postaje zanimljivo. Savjet je da budete strpljivi, vrijeme radi za vas pa ćete moći napokon da se odlučite. Oni koji su zauzeti imaće veće konflikte sa partnerom.

Škorpija

Posao i ljubav povezani u narednom periodu. Osoba koju poznajete kroz posao počeće ovih dana ponovo da vam se udvara. Ovoga puta postoji mogućnost da se nešto konkretnije desi. Nepovjerljivi ste i dosta suzdržani što može da koči vaše približavanje, ipak ćete vremenom popustiti. U vezama moguća kriza.

Strijelac

Osoba sa kojom poslovno sarađujte već neko vrijeme pokazuje mnogo više interesovanja za vas. To vam prija ali u isto vrijeme i buni, ne znate da li je to samo njegova priroda ili pak postoje simpatije. Ovaj period je odličan za nove početke, bitno je da se otvorite i budete spontani i prirodni. Moguća glavobolja.

Jarac

Osoba koja vam se dopada u posljednje vrijeme je okupirana drugim stvarima i malo vremena provodite zajedno. Taman kada pomislite da dignete ruke od svega, on će se vratiti i vaša veza će se obnoviti. Budite strpljivi. Slobodnim Jarčevima smiješi se ljubav sa osobom koju sreću na nekom javnom mjestu.

Vodolija

Osoba koju srećete preko prijatelja veoma je zainteresovana za vas i to će vam uskoro pokazati. Niste ni vi ravnodušni mada je sve još u fazi upoznavanja. Međutim, uskoro očekujte preokret i više inicijative u narednom periodu. Odličan je period za nove početke. Zauzetim Vodolijama nije sve baš najsjajnije.

Ribe

Emocije utiču na vaše raspoloženje, u posljednje vrijeme ste sumnjičavi prema vašem partneru, niste više sigurni u njegova osjećanja. Ponaša se prilično nezainteresovano, ne znate šta da mislite. U pitanju su nekakvi lični ili poslovni problemi koji ga okupiraju u posljednje vrijeme. Morate biti izuzetno strpljivi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!