Kupaći koji će osvojiti plaže

669

Planiranje godišnjih odmora već je polako počelo, a većina žena razmišlja i o izboru kupaćeg kostima, koji će istaći prednosti, a prikriti nedostatke, ukoliko ih ima. Ovogodišnji kupaći kostimi kriju eksploziju modela, boja i uzoraka koji će učiniti sve da ovog ljeta budete glavna zvijezda na plaži.

Rebrasti kostimi

Kao i obično, s rebrastim kupaćim kostimima počeli smo se upoznavati kada su ih u svoju ponudu počeli dodavati poznati dizajnerski brendovi. Sada se rebrasti kupaći kostimi, koji nas svojim vintage duhom pomalo vraćaju u dekade u kojima su naše mame nosile ove kupaće kostime, mogu pronaći u svim radnjama.

Na jedno rame

Trend sa majica i haljina je prešao i na kupaće kostime. Morate priznati da kupaći na jedno rame izgledaju sjajno, unikatno i privlačno.

Na preklop

Ovdje nije riječ o modelu koji se tako oblači, već o detalju koji vizuelno daje takvu siluetu. Ovakav model će suziti vašu figuru i istaći obline.

Jednodijelni

Koja još žena ne voli da kreira vizuelno uži struk? Jedan od prihvatljivih trikova jeste nošenje kupaćeg sa V-izrezom  koji će istaći vaš vrat i grudi, a odvući pažnju sa stomačića. Šareni uzorci, boje, vezanje i detalji će pratiti korak uz ljetne hitove. Uz jednodijelni kupaći kostim dodajte laganu ljetnu haljinu i bićete spremne i za večernju zabavu na plaži.

Klasični dvodijelni

Za one trenutke kada poželite naglasiti svoj preplanuli ten prvi odabir pada na dvodijelni kupaći kostim sa podstavom. Vesela kombinacija boja i detalja učiniće da se svi okrenu za vama.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!