NAJAVA NOVOG ALBUMA Kolja objavio singl “Svaku noć je isti mrak”

529

Banjalučki muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je singl i video spot “Svaku noć je isti mrak”, kao najavu novog albuma “4 prsta” koji će početkom ljeta objaviti promoterska kuća “Long Play” iz Beograda.

Spot je u režiji Petra Pašića snimljen prošle godine u čuvenom hotelu Bristol u Beogradu, jer je po Koljim riječima zadržao izgled i šmek nekog prošlog vremena, ima patinu i vizuelno je bio zanimljiv, piše portal Bosonoga.com.

– Vremena se mijenjaju, ali problemi ostaju isti. I uvijek su isti. Mrak je uvijek mrak, zlo je uvijek zlo. Pred nama uvijek ista odluka – ili vjera ili večera. Ostalo su nijanse… govore stihovi u pjesmi “Svaku noć je isti mrak” koja je jedna od svega dvije pjesme na nadolazećem albumu na kojima svira stari Koljin prateći bend “Grobovlasnici “ (Voja Aralica – gitara, Ivan Aleksijević – klavir, Dejan Momčilović – bubanj, Nikola Usanović – bas i Dario Gajić – akustična gitara ). Ostalih 17 pjesama albuma “4 prsta” Kolja je snimio sa bendom u nešto drugačijoj postavi, a spot simbolički kroz prizore ručka pokazuje prisnost koja je vladala u odnosu Kolje i “Grobovlasnika”.

– Pa, bend je zavjerenička stvar. Priča o nekoj vrsti ljubavi i zajedništva kroz muziku. Ručak za stolom, kao neka porodica, dobra je slika i objašnjava taj odnos. Moj bend više ne nosi ime “Grobovlasnici”, niti “Smak Bijelog Dugmeta”. Ovo je relativno nova postava i okupljena je oko novog albuma koji se zove “4 prsta”. Tako da bi se, ako bi se tražilo ime, mogli nazvati Kolja i “4 prsta” – kaže poznati muzičar, režiser i scenarista.

(Srpska Info)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!