Dnevni horoskop

589
Ovan

Konzervativna atmosfera oko vas nikako ne ide zajedno sa vašom pomalo divljom prirodom. Ovo može značiti da ste vi osoba kojoj generalno treba malo discipline, ali i da ostatak svijeta shvata život previše ozbiljno. Ono što je vama zaista potrebno je osjećaj odgovornosti i malo više posvećenosti na poslu.

Bik

Nešto vas spušta na zemlju i vraća u realnost. Nečije mišljenje vam “otvara oči” i budi vas iz zanosa u koji ste upali. Ovo ne mora da bude nista loše, naprotiv. Bićete veoma zadovoljni što ste uspjeli da stavite emocije pod kontrolu. Konačno počinjete da tretirate sebe onako kako zaslužujete, a i ljude oko vas.

Blizanci

Iznenadna posjeta rođaka ili prijatelja vam danas potpuno remeti planove. Moraćete da nađete vremena da im se posvetite, a to bi moglo i da vam izazove neplanirani trošak. Pa ipak, mnogo ćete se obradovati jer je prošlo prilično vremena od vašeg posljednjeg susreta. Imate toliko toga da ispričate jedni drugima.

Rak

Dan je idealan da se posvetite edukaciji i istraživanju svega onoga što vas privatno interesuje. Opskrbite se literaturom i ne ustručavajte se da zamolite nekog ko je stručan da sa vama podijeli znanje. Jedna poslovna prilika će vam se činiti prilično primamljiva, ali dobro razmislite prije nego što je prihvatite.

Lav

Osjećate pad u energiji i rezervisaniji ste nego inače. Neko vam je zasigurno pokvario raspoloženje, ali ne dozvolite da vas to i dalje pogađa. Pred vama je mnogo obaveza koje zahtijevaju vašu punu pažnju. Saberite misli, razmišljajte pozitivno i prionite na posao. Bićete zadovoljni kada vidite da sve ide na bolje.

Djevica

Iskoristite ovaj dan da poradite na nekim emocijama koje se otimaju kontroli. Za trenutak prestanite da dramatizujete situaciju i porazmislite o vašem unutrašnjem biću. Ako se i dalje zavaravate da je sa vašim ponašanjem sve u najboljem redu, vrijeme je da budete iskreni prema sebi. Vratite se u realnost, što prije.

Vaga

Smireni ste i zadovoljni u vlastitoj koži. Danas gotovo da niko i ništa ne može da vam pokvari raspoloženje. Sve se odvija baš onako kako ste zamislili i zaista nema razloga da se osjećate drugačije. Očekujte lijepe vijesti iz inostranstva, moguće je da se odnose na nasljedstvo. Veče iskoristite za druženje.

Škorpija

Jedan član porodice donosi dobre vijesti. One se odnose na nešto što ima veze sa poslom koji se bavi. Bićete iskreno radosni zbog njegovog uspjeha. Pažljivo slušajte šta govori i primijenite nešto od njegovih savjeta u vlastitom poslu. Moguće je da ćete nakon ovog dana na neke stvari gledati iz nove perspektive.

Strijelac

Neko ili nešto u vama budi borbeni duh i nagoni vas da odlučno stupite u akciju. Spremni ste za velika djela i imate želju da mijenjate svijet. Za početak, raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć potrebna. Ne bi bilo loše da pristupite nekoj humanitarnoj organizaciji. Krenite malim koracima u velika osvajanja.

Jarac

Poželjno bi bilo da završite većinu obaveza koje su na današnjem meniju, jer vas predveče čeka jedno lijepo putovanje. To ne mora obavezno biti neka daleka destinacija, može biti izlet u obližnje mjesto koje odavno niste posjetili. Neka vam se pridruže prijatelji ili voljeno biće. Pred vama je dan ispunjen smijehom.

Vodolija

Danas ste konzervativniji nego inače, ali nećete to da priznate. Očekuju vas nesporazumi sa bliskim ljudima, upravo zbog vašeg ponašanja na koje nisu navikli. Branićete neke stavove u koje ni sami iskreno ne vjerujete. I sami ćete se kasnije čuditi šta vam bi da tako odreagujete. Neko će očekivati izvinjenje.

Ribe

Pred vama je jedan veoma povoljan dan. Imate snage i volje da se uhvatite u koštac sa svim izazovima i obavezama. Veoma ste disciplinovani kada je posao u pitanju i svjesni ste šta su vam prioriteti. S obzirom da nećete imati naglašene emocije, bićete u prilici da posmatrate stvari iz neutralnog ugla. Bićete u pravu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!